αρχείο λήψηςΤο Παράρτημα Αχαΐας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α ) συνδιοργανώνουν εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 14/12/2014, ημέρα Κυριακή και ώρα 17.00, στο Πολύκεντρο του Δήμου Αιγιαλείας (Μυρτιά Αίγιο, Τ.Κ. 25100 Δήμος Αιγιαλείας Τηλ.: 2691068308).
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρξουν βραβεύσεις προς μαθήτριες και μαθητές Δημοτικών Σχολείων (Ε΄ και ΣΤ΄ Τάξεων) των Δήμων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, που διακρίθηκαν στο μαθητικό διαγωνισμό της Ε.Μ.Ε «Παιχνίδι και Μαθηματικά» το σχολικό έτος 2013-2014.
Ο Σχολικός Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δρ. Κωσταντίνος Γιαννόπουλος θα είναι ο Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης με θέμα «Η εκπαίδευση στο Δημοτικό Σχολείο μέσα από το παράδειγμα των μαθηματικών».
Επίσης στα πλαίσια της εκδήλωσης θα γίνει παρέμβαση από τον κ. Γεώργιο Καλατζή , τεταρτοετή φοιτητή του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών με διακρίσεις σε Μαθηματικές Ολυμπιάδες, με θέμα «Διαγωνισμοί και Έρευνα. Οι δυο ακραίες όψεις των μαθηματικών».