elta ogaΈνοπλη ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (23/12) στα Ε.Λ.Τ.Α Αιγίου. Από τις πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα με την απειλή όπλου εισέβαλαν στο κατάστημα και άδειασαν τα ταμεία. Έφυγαν χωρίς να πειράξουν κάποιον από τους παρευρισκόμενους. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομική ασφάλεια του Αιγίου. Δύο ήταν οι ληστές ντυμένοι στα μαύρα με κουκούλες , σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι ληστές ήταν αλλοδαποί. Εισέβαλαν στο κατάστημα από την πλαινή πόρτα και πέρασαν στο πίσω μέρος των ταμείων και απείλησαν τους υπαλλήλους και με την απειλή των  όπλων απέσπασαν τα χρήματα από τα ταμεία και έφυγαν επί της Ευθυμίου Γάτου.

Μετά από το Αίγιο 2 δυο ληστές και το ανθρωποκυνηγητό από την ασφάλεια του Αιγίου  εμφανίστηκαν στην Δάφνη Καλαβρύτων το όποιο και  λήστεψαν το Ε.Λ.Τ.Α. της περιοχής

Στα διόδια της Νεστάνης στην Εθνική Οδό Αθηνών-Τριπόλεως, εντοπίστηκε το όχημα των δυο δραστών της ένοπλης ληστείας στα ΕΛ.ΤΑ του Αιγίου, και της Δάφνης Καλαβρύτων σήμερα το πρωί.

Πρόκειται για ένα σκούρου χρώματος volkswagen, το οποίο είχε κλαπεί από τις αρχές Δεκεμβρίου από περιοχή της Αττικής.

Εκτιμάται πως οι δράστες που μετά την ένοπλη ληστεία στην πόλη του Αιγίου, χτύπησαν και τα ΕΛ.ΤΑ στη Δάφνη Κλειτορίας, διέφυγαν μέσω της Πατρών – Τριπόλεως, έφθασαν στο συγκεκριμένο σημείο και εγκατέλειψαν, το όχημα προκειμένου να χαθούν τα ίχνη τους.

Το αυτοκίνητο θα οδηγηθεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να ερευνηθεί τυχόν γενετικό υλικό των δραστών.