lainiothsΣχολιάζοντας την επίσπευση από την κυβέρνηση της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ. Γιάννης Λαϊνιώτης δήλωσε:

«Η συγκυβέρνηση του απόλυτου ενδοτισμού και της υποταγής στις εντολές της τρόικας σύρεται πλέον στις κάλπες, ενώ σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τις αποφύγει παίζει το τελευταίο χαρτί της, αυτό της επιτάχυνσης των διαδικασιών για την ανάδειξη του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όμως, ό, τι και να κάνουν, το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον. Μετρούν πλέον μέρες. Τελειώνουν. Δυστυχώς για τους ίδιους, ευτυχώς για τον ελληνικό λαό, για την πατρίδα μας.

Εμείς, ως “Ανεξάρτητοι Έλληνες”, δεν θα συναινέσουμε στην προεδρική εκλογή και δεν θα συμπράξουμε με κανένα τρόπο στην παράταση του βίου της καταστροφικότερης κυβέρνησης που γνώρισε η Ελλάδα στη νεώτερη πολιτική ιστορία της.

Οι εκλογές είναι επιβεβλημένες, ώστε ο κυρίαρχος ελληνικός λαός να στείλει από εκεί που ήρθαν αυτούς που του ισοπέδωσαν τη ζωή και καταρράκωσαν την εθνική κυριαρχία και υπερηφάνεια της πατρίδας μας.

Και στις κάλπες, η ενίσχυση των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” είναι μονόδρομος για όσους θέλουν να ζήσουν σε μια πραγματικά κυρίαρχη και εθνικά υπερήφανη Ελλάδα».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ”
ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ