KEFALONISΟ Σύλλογος Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων καλεί τα μέλη του στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 6 μ.μ., στην αίθουσα Διαλέξεων της Ιονίου Βιβλιοθήκης (Ανδρονοπούλου 12, στο Αίγιο) .
Τα θέματα προς συζήτηση είναι: Απολογισμός πεπραγμένων Δ.Σ. – Ενημέρωση δράσεων έτους, , οικονομικός απολογισμός & προγραμματισμός, τακτικές εισφορές μελών, χρήματα για τρέχουσες δαπάνες, ανάγκη τροποποίησης καταστατικού, εκλογή εξελεγκτικής επιτροπής.
Κάνουμε γνωστό ότι είναι η τελευταία συνάντηση της Γενικής Συνέλευσης, καθότι την περασμένη Κυριακή δεν υπήρχε η απαιτούμενη απαρτία.
Η συμμετοχή όλων μας στη Γενική Συνέλευση, είναι ενθάρρυνση και στήριξη των προσπαθειών του Διοικητικού μας Συμβουλίου, καθώς επίσης αναδεικνύει ότι μπορούμε να διαδραματίζουμε ενεργό ρόλο στην κοινωνία μας.
Οι απόψεις, οι προτάσεις όλων και ο γόνιμος διάλογος βοηθούν το Διοικητικό μας Συμβούλιο να υλοποιεί με τον καλύτερο τρόπο, τους στόχους του Συλλόγου μας. Σας περιμένουμε όλους.