nekrotafioΠρόχειρο διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου “Εργασίες καθαρισμού, συντήρησης, ταφής – εκταφής Δημοτικού Κοιμητηρίου Αιγίου” διακηρύσσει ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Τρίτη 18 Νοεμβρίου, στα γραφεία του Αυτοτελούς Τμήματος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αιγιαλείας (Νικ.Πλαστήρα 11, 1ος όροφος), με ώρα έναρξης παραλαβής των προσφορών στη 1.30 μ.μ. και ώρα λήξης αποδοχής προσφορών στις 2.00 μ.μ..
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου με Φ.Π.Α. 23% είναι 44.999,99€.
Ο παρών Διαγωνισμός αφορά την εύρυθμη λειτουργία του Κοιμητηρίου Αιγίου όσων αφορά το θέμα ταφής νεκρών και εκταφής, την ανακομιδή των οστών, την κοπή χόρτων και πολυετούς βλάστησης, τον καθαρισμό και τις αποψιλώσεις του χώρου του Κοιμητηρίου και την παροχή των συγκεκριμένων υπηρεσιών προς τους δημότες Αιγίου του Δήμου Αιγιαλείας. Οι εργασίες θα εκτελούνται βάσει του Κανονισμού Νεκροταφείου Αιγίου του Δήμου Αιγιαλείας, που εγκρίθηκε με την υπ’ αριθμ. 133/09-09-1977 Α.Δ.Σ. Δήμου Αιγίου.
Η παραλαβή των τευχών δημοπράτησης της μελέτης ή και τυχόν συμπληρωματικών στοιχείων μπορεί να γίνει μέχρι και την προηγούμενη ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού και κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στα γραφεία του Αυτοτελούς Τμήματος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας, Νικ. Πλαστήρα 11 1ος όροφος, Τ.Κ. 25100, πληροφορίες: κ. Χρήστος Τρίψας, τηλ.: 26910/25555 εσωτ. 124.