1979538_991814467511685_1485555823606397956_nΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου, ο 1ος Αγώνας Ψαρέματος Πάτρας που διοργανώθηκε από το Lucky Fishing και το Sport Fishing Club. Ήταν ένας από τους μεγαλύτερους αγώνες που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα, με συμμετοχές που ξεπέρασαν τις αρχικές προσδοκίες. Η βραδιά ξεκίνησε νωρίς με τη διατύπωση των κανονισμών από τους διοργανωτές. Στη συνέχεια έγινε η κλήρωση για τις θέσεις των συμμετεχόντων και κατά τις 20.00 οι διαγωνιζόμενοι έλαβαν τις θέσεις τους και ξεκίνησε ο αγώνας. Λίγο μετά τη 01.00, ο αγώνας έληξε και οι κριτές βαθμολόγησαν την “ψαριά” της κάθε ομάδας. Ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων και των επάθλων και η διοργάνωση τελείωσε τις πρώτες πρωινές ώρες με σουβλάκια και αναψυκτικά για όλους!

Όλα τα ψάρια χαρίστηκαν στο φιλανθρωπικό σωματείο “Κιβωτός της Αγάπης”.

Μεγάλο ρόλο στην επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα έπαιξαν και οι χορηγοί μας: Το Coffee Island Αγίου Κωνσταντίνου 15, που προσέφερε σε όλους καφέ, το κρεοπωλείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που μας προμήθευσε με σουβλάκια, και οι εταιρείες ΑΦΟΙ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ-SHIMANO GREECE, VARTAL και OCEANIC TEAM που προσέφεραν τα δώρα των νικητών.

Εκ μέρους της εταιρείας ΑΦΟΙ ΣΧΟΙΝΑ ΟΕ και του http://www.lucky-fishing.gr/, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στήριξαν την πρώτη μας προσπάθεια για να δυναμώσει και να μαζικοποιηθεί το ψάρεμα στην πόλη μας. Η πολύ μεγάλη ανταπόκριση μας γεμίζει με δύναμη και όρεξη για να συνεχίσουμε τις δράσεις μας και να κάνουμε τους αγώνες ψαρέματος ένα πραγματικό θεσμό στην Πάτρα.