PSYXRAMI NEWSΗ σύνθεση της νέας Δημοτική Επιτροπή Παιδείας περιλαμβάνεται σε απόφαση του δημάρχου Αιγιαλείας κ. Θανάση Παναγόπουλου, η οποία δημοσιεύτηκε στη “Διαύγεια”. Πρόεδρος είναι η κα Βασιλική Ψυχράμη-Σταυροπούλου, η οποία ουσιαστικά παραμένει στη θέση της επικεφαλής της εν λόγω επιτροπής από την προηγούμενη δημοτική θητεία και αναπληρωτής της θα είναι ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Μπούνιας.

Το Δ.Σ. συμπληρώνεται από τους κ.κ.
-Κουτρόπουλο Μένιο, πρόεδρο του Συλλόγου της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιαλείας, με αναπληρωτή τον κ. Σκούντζο Ραδάμανθυ.
-Νικολόπουλο Αργύριο, διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας, με αναπληρώτριά του την κα Ντούκα Παναγιώτα, διευθύντρια του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου.
-Σταματόπουλο Βασίλειο, διευθυντή 2ου ΓΕΛ Αιγίου, με αναπληρωτή τον κ. Παναγιωτακόπουλο Χαράλαμπο, διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ Αιγίου.
-Εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων
α) τον κ. Πλάτανο Παναγιώτη από την Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών, με αναπληρωτή τον κ. Τσαρούχη Παναγιώτη.
β) τον κ. Γεωργόπουλο Παναγιώτη, από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αιγίου, με αναπληρωτή τον κ. Τσερεντζούλια Βασίλειο.
-Σκανδάμη Αθηνά, διευθύντρια του 4ου Νηπιαγωγείου Αιγίου, με αναπληρώτρια την κα Χριστοπούλου Διαμάντη, δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου Καμαρών
-Παπαναστασίου Παναγιώτα, εκπρόσωπο της ΕΛΜΕ Αχαΐας, με αναπληρωτή τον κ. Δημητρακόπουλο Κωνσταντίνο, για το διάστημα από 1/9/2014 έως 31/8/2015 και τον κ. Δημητρακόπουλο Κωνσταντίνο, με αναπληρώτρια την κα Παπαναστασίου Παναγιώτα για το διάστημα από 1/9/2015 έως 31/8/2016
*Γραμματέας της επιτροπής θα είναι η υπάλληλος του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αιγιαλείας κα Βλασσοπούλου Σοφία, με αναπληρώτρια την κα Κούρτη Αμαλία. Η θητεία της επιτροπής λήγει στις 5/3/2017.