DEYAΜετά το θόρυβο και την ανησυχία που προκλήθηκε από τα όσα αναφέρθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όσον αφορά το ενδεχόμενο αύξησης στους λογαριασμούς του νερού για τους «καποδιστριακούς» δήμους εάν ενταχθούν στην ΔΕΥΑ, ο Θανάσης Παναγόπουλος επιχειρεί να κατευνάσει τα πνεύματα.
Συγκεκριμένα από το γραφείο του δημάρχου εξεδόθη η κάτωθι ανακοίνωση: «Σε απάντηση δημοσιευμάτων του τοπικού Τύπου, όπου αναφέρεται η πιθανότητα αύξησης των τελών και η επέκταση ή όχι της ΔΕΥΑ, ο δήμαρχος κ. Θανάσης Παναγόπουλος τονίζει κατηγορηματικά πως δεν έχει ληφθεί καμία τέτοια απόφαση, καθώς δεν έχουν ακόμα συγκληθεί τα αρμόδια όργανα.
Κάθε δε απόφαση, θα ληφθεί κατόπιν διαβούλευσης μεταξύ των ενδιαφερομένων και μόνο από τα αρμόδια κατά το νόμο όργανα. Ως εκ τούτου, κάθε ανάλογο δημοσίευμα είναι αναληθές, κινείται εκ του πονηρού και έχει μοναδικό σκοπό την αμαύρωση της εικόνας της δημοτικής αρχής, που καθημερινά δίνει τεράστιο αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου και των δημοτών».