KEFALONIS Έγινε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 6μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου (Παλιό Νοσοκομείο).
Τα θέματα προς συζήτηση ήταν: Απολογισμός πεπραγμένων Δ.Σ. – Ενημέρωση δράσεων έτους, , οικονομικός απολογισμός & προγραμματισμός, τακτικές εισφορές μελών, χρήματα για τρέχουσες δαπάνες, ανάγκη τροποποίησης καταστατικού, εκλογή εξελεγκτικής επιτροπής.
Μετά από μυστική ψηφοφορία για την εκλογή νέας Εξελεκτικής Επιτροπής εκλέχτηκαν οι:
Αγγελική Καβαλιεράτου-Ευαγγελίου
Ευανθία Καββαδία
Χαράλαμπος Αυγουστάτος

Αναπληρωματικό μέλος:
Χρήστος Βαλλιανάτος

Η συμμετοχή των μελών στη Γενική Συνέλευση ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, ενέργεια που αποτελεί ενθάρρυνση και στήριξη των προσπαθειών του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς επίσης καταδεικνύει ότι ο Σύλλογος Κεφαλλήνων & Ιθακησίων και τα επιμέρους τμήματά του διαδραματίζουν ενεργό ρόλο στην κοινωνία μας.
Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α και ιδιαιτέρως την πρόεδρό της, την κα Μαρία Τσουκαλά, για την άμεση και χωρίς δεύτερη σκέψη ανταπόκρισή της στο πρόβλημα της έλλειψης χώρου του συλλόγου, λόγω των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από το πρόσφατο σεισμό, διαθέτοντας προσωρινά τουλάχιστον στο σύλλογο, αίθουσα στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου (παλαιό Νοσοκομείο). Με αυτό τον τρόπο μπορεί να γίνει η προετοιμασία της Πολυφωνικής Χορωδίας Αιγιαλείας και της Ορχήστρας «Μουσική Οδύσσεια», ενόψει των ανειλημμένων υποχρεώσεών των, τόσο απέναντι στην πόλη μας όσο και σε άλλες πόλεις τις Χώρας μας.

Ο Σύλλογος έχει αποδεχθεί προσκλήσεις για τον μήνα Δεκέμβριο από:
1) Το Τμήμα Πολιτισμού της Δ/νσης Παιδείας-Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων, τη Δημοτική Χορωδία Τρικάλων σε συνεργασία με την Καλλιτεχνική Οργανωτική Επιτροπή του Μύλου των Ξωτικών, στη «2η Χριστουγεννιάτικη Χορωδιακή Συνάντηση Τρικάλων» το Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 στο Μύλο των Ξωτικών, στα Τρίκαλα.

2) Τη Χορωδία Ναυπάκτου στη Χορωδιακή Συνάντηση που διοργανώνει η Χορωδία στην Ναύπακτο, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 και

3) Από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου μας.