emporiko 3Είναι κοινή πλέον , διαπίστωση πως η κρίση «καλά κρατεί» στην αγορά και τα προβλήματα για τις μικρές και μεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.
Τα λουκέτα αυξάνονται , ο εξαιρετικά μειωμένος τζίρος αναδιανέμεται προς όφελος των μεγάλων επιχειρήσεων .
Το σύνολο της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας πλήττεται , οι προσφορές και προωθητικές ενέργειες απελευθερώνονται , η τάση για άνοιγμα τις Κυριακές συνεχίζεται , το παραεμπόριο διογκώνεται.
Αυτή δυστυχώς είναι η ζοφερή πραγματικότητα της συνεχούς επιδείνωσης της καθημερινότητας των μικρών και μεσαίων επιχειρηματιών και εμπόρων , η οποία δεν αναμένεται να αντιστραφεί σύντομα , φέρνοντας συνεχώς τις επιχειρήσεις στα όρια αναστολής της λειτουργίας τους.
Ο εμπορικός κόσμος της Αιγιαλείας επιβεβαιώνει την αποφασιστικότητά του απέναντι στα τεράστια κοινωνικά προβλήματα , που διαταράσσουν την λειτουργία της αγοράς , εντείνουν την αγωνία όλων μας για το μέλλον και ναρκοθετούν κάθε προσπάθεια βιώσιμης ανάκαμψης και ανάπτυξης.
Στο πλαίσιο αυτό , ενώνουμε τις φωνές μας με αυτές των εργαζομένων , στις κινητοποιήσεις της 27ης Νοεμβρίου 2014 , διεκδικώντας μαζί την επίλυση των προβλημάτων της τοπικής και ελληνικής κοινωνίας εν γένει.