1ο ΓΕΛ ΑΙΓΙΟΥΗ πρώτη φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού σε επίπεδο Αχαΐας, για την επιλογή της τριμελούς ομάδας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην 13η Πανευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών ESO 2015 που θα γίνει στην Αυστρία, θα διεξαχθεί το Σάββατο 29/11 στις 9 το πρωί στα Εργαστήρια Φ.Ε. του 1ου Γενικού Λυκείου Αιγίου.
Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΥΠΑΙΘ και διοργανώνεται απο την ΠΑΝΕΚΦΕ (Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών). Τοπικά η διοργάνωση γίνεται απο το ΕΚΦΕ Αιγίου και συμμετέχουν οι τριμελείς ομάδες από πέντε Λύκεια του Δήμου Αιγιαλείας, που διαγωνίζονται σε πειραματικές δραστηριότητες ΦΥΣΙΚΗΣ – ΧΗΜΕΙΑΣ – ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ.

aigialeiapressΑιγιάλειαΑΙΓΙΑΛΕΙΑΗ πρώτη φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού σε επίπεδο Αχαΐας, για την επιλογή της τριμελούς ομάδας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην 13η Πανευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών ESO 2015 που θα γίνει στην Αυστρία, θα διεξαχθεί το Σάββατο 29/11 στις 9 το πρωί στα Εργαστήρια Φ.Ε. του 1ου Γενικού Λυκείου...Εδώ ...η είδηση είναι στην πραγματική διάσταση Το aigialeiapress.com ξεκίνησε το 2012 για την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας της Αιγιάλειας