karampolaΚαραμπόλα στην οποία εμπλέκονται περισσότερα από 30 αυτοκίνητα έγινε στις 10.20 το πρωί, ένα χιλιόμετρο από τον κόμβο της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες από καραμπόλα στην Εγνατία Οδό Στο ύψος του χωριού Μέση, στον κόμβο μεταξύ Βέροιας και Κουλούρας, δεκάδες αυτοκίνητα ήταν ακινητοποιημένα λόγω έργων που γίνονται στο σημείο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία μια νταλίκα προσέκρουσε στα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να προκληθεί καραμπόλα και να σημειωθεί έκρηξη.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για την κατάσβεση της φωτιάς και τον απεγκλωβισμό των οδηγών. Φωτιά είχε πάρει η νταλίκα που προκάλεσε το ατύχημα, καθώς και ένα ακόμα ΙΧ, ο οδηγός του οποίου ανασύρθηκε νεκρός.

O διοικητής Κεντρικής Μακεδονίας του Πυροσβεστικού Σώματος Χρύσανθος Αθανασόπουλος, μιλώντας στο ΑΠΕ, αναφέρθηκε σε «φοβερή καραμπόλα» και «μάζες αυτοκινήτων», ενώ σημείωσε πως ενεπλάκησαν περισσότερα από 35 οχήματα, μεταξύ των οποίων τρεις νταλίκες. Ο ίδιος έκανε επίσης λόγο για δύο καμένα ολοσχερώς οχήματα, ένα ΙΧ και μία νταλίκα.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες κάνουν λόγο για 5 νεκρούς και πάνω από 20 τραυματίες, οι οποίοι ήδη έχουν μεταφερθεί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε κοντινά νοσοκομεία.

Πηγή φώτο: 24oresimathia.gr, seleo.gr