dhmoti syspeirosh aigialeiasΑπό τη Δημοτική Παράταξη της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Αιγιάλειας, “Δημοτική Συσπείρωση”, του πρώην Δημάρχου κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλου, τονίζονται τα παρακάτω:

“Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, ο νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης και μετεκλογικά πια (αποδεδειγμένα) “αγαπημένο παιδί” της Δημοτικής Αρχής, Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, σε νέα του ανακοίνωση εκτοξεύει και πάλι λάσπη εναντίον ημών και συγκεκριμένα εναντίον της Δημοτικής Αρχής της περιόδου 2011-2014, με σοβαρά υπονοούμενα για… “δαπάνες καθαριότητας,εντάλματα πληρωμής από δικαστικές αποφάσεις, απευθείας αναθέσεις έργων ,εργολαβίες,διορισμούς, εξυπηρετήσεις και διευκολύνσεις”.
Επειδή είναι νέος – “χθεσινός” κατά το λαϊκότερον – και βέβαια άπειρος Δημοτικός Σύμβουλος, ας καταλάβει ότι ο Δήμος δεν είναι….η εφημερίδα του να γράφει και να αναλύει ό,τιδήποτε θέλει, όπως το θέλει.
Του καθιστούμε λοιπόν σαφές πως:
– Τα όσα “ποινικά κολάσιμα υπονοεί” ,άνευ στοιχείων, τόσο κατά του Επικεφαλής μας όσο και κατά της Παράταξής μας, τον χαρακτηρίζουν ως κοινό συκοφάντη και φαντασιόπληκτο!
– Εάν έχει να κομίσει μεμπτά ή παράνομα πεπραγμένα της δημοτικής μας θητείας, ας μιλήσει με στοιχεία, θεσμικά και δημόσια κι όχι με “τσουβάλια λάσπης” διά των ανακοινώσεων αυτοπροβολής του και για να βρίσκεται στην λατρεμένη του δημοσιότητα (!) και τότε βέβαια θα πάρει τις απαντήσεις που του πρέπουν, όπου χρειαστεί κι όπως απαιτείται.
Ας γνωρίζει τέλος, πως…η υπομονή έχει και τα όριά της και το κυριότερο ας κατανοήσει πως “το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού”…για τον Δημοτικό Σύμβουλο της λάσπης”!