oikonomikh epitropiΜε «16» θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το μεσημέρι της Τετάρτης (λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση του Δ.Σ. Αιγιαλείας) η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου που μεταξύ άλλων θα αποφασίσει για τον καθορισμό των όρων διακήρυξης, έγκριση μελέτης, τεχνικών προδιαγραφών, τρόπου εκτέλεσης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της προμήθειας Μίσθωση μηχανήματος τύπου ΣΤΡΕΝΤΕΡ (του «σκουπιδοφάγου» που πρόσφατα ήρθε στον δήμο).
Παράλληλα η Οικονομική Επιτροπή θα καθορίσει τους όρους διακήρυξης για τρία έργα που χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 και συγκεκριμένα:
-για την εκτέλεση του έργου: «Επισκευή παλαιού Σχολείου και αποπεράτωση κτηρίου στον προαύλιο χώρο του, της Τ.Κ. Διγελιωτίκων Δήμου Αιγιαλείας για την μετατροπή του σε κέντρο πολιτιστικής & μορφωτικής δραστηριότητας».
-για την εκτέλεση του έργου: «Εργασίες αναβάθμισης παλαιού Σχολείου Τ.Κ Ζαχλωριτίκων Δήμου Αιγιαλείας και προμήθεια εξοπλισμού για την μετατροπή του σε δημοτική βιβλιοθήκη και κέντρο πολιτιστικής δραστηριότητας».
-για την εκτέλεση του έργου: «Επισκευή – διαρρύθμιση υφιστάμενου κτιρίου του πολιτιστικού συλλόγου «Αναγέννησης Ακράτας» και μετατροπή του σε στέγη ιδρύματος «Χατζηδάκη-Γκάτσου» στη Τοπική κοινότητα Ακράτας του Δήμου Αιγιαλείας».