limani aigiou neo okΜε 16 θέματα στην ημερήσια διάταξη, πραγματοποιείται την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου στη 1 το μεσημέρι η πρώτη τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας, με τη νέα του σύνθεση και υπό την προεδρία του κ. Δημήτρη Φιλιππάτου.

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου, προβλέπεται ο ορισμός μελών των διαφόρων επιτροπών του Λιμενικού Ταμείου και η έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Έργων για το 2015, ενώ σημαντικό θέμα είναι και η εξέταση της νέας εκμίσθωσης του Τουριστικού Περιπτέρου στην παραλία Αιγίου. Τα υπόλοιπα θέματα είναι υπηρεσιακού ενδιαφέροντος.

Αναλυτικά, η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει τα εξής θέματα:
Συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας.
Ορισμός Διατάκτη.
Ορισμός μελών Επιτροπής βεβαίωσης καλής εκτέλεσης, εργασιών και μεταφορών του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67, 70 του Π.Δ. 28/80.
Ορισμός μελών Επιτροπής έργων κάτω των 5.869,40 €.
Ορισμός μελών Επιτροπής έργων άνω των 5.869,40 €.
Ορισμός μελών Εκτιμητικής Επιτροπής και καταγραφής άχρηστων ακινήτων ή κινητών υλικών λιμενικής ζώνης και λιμένα Αιγίου.
Ορισμός μελών Επιτροπής εκποίησης ή εκμίσθωσης πραγμάτων, παραχωρήσεων χώρων και ακινήτων Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας.
Ορισμός Επιτροπής Σφράγισης καταστημάτων.
Ορισμός μελών σε γνωμοδοτική επιτροπή για θέματα ανέλκυσης – απομάκρυνσης – εξουδετέρωσης ναυαγίων στις θαλάσσιες περιοχές δικαιοδοσίας του Κ.Λ. Πατρών.
Εξέταση θεμάτων Τουριστικού Περιπτέρου – Καταγγελία μίσθωσης.
Ψήφιση πίστωσης για τη δημοσίευση Απόφασης Προέδρου Δ.Λ.Τ.Α. για τον ορισμό Πρακτικογράφου.
Ψήφιση πίστωσης για την ασφαλιστική κάλυψη ανυψωτικών μηχανημάτων έργου (κλαρκ) Δ.Λ.Τ.Α.
Εξέταση αιτήματος εταιρείας ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΝΕΟΝΑΚΗΣ Α.Ε.
Αναγκαιότητα κλαδέματος πλατάνου Τουριστικού Περιπτέρου λόγω επικινδυνότητας.
Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Έργων Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας οικονομικού έτους 2015
Ανακοινώσεις Προέδρου.

Μετά το πέρας της τακτικής συνεδρίασης, την ίδια μέρα στις 3 μ.μ., θα ακολουθήσει η ειδική συνεδρίαση για την ψήφιση του προϋπολογισμού του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας, οικονομικού έτους 2015.