teiΠήρε την απόφαση το δημοτικό συμβούλιο να πει «ναι» στο σύμφωνο συνεργασίας με το ΤΕΙ Πάτρας σε μια ακόμα υποστηρικτική ενέργεια διατήρησης των σχολών στην πόλη.
Η προοπτική της ακριβής κάλυψης κάποιων πάγιων αναγκών για τη λειτουργία (φύλαξη, έξοδα συντήρησης) θα εξεταστούν σε δεύτερο χρόνο από το Δ.Σ. Αιγιαλείας που εξέφρασε ωστόσο τη βούλησή του να συνεργαστεί με το ΤΕΙ Της Πάτρας και τον πρόεδρό του Σ.Καπλάνη σε μια νέα βάση των διμερών σχέσεων Αιγίου και Διοίκησης που τόσο είχαν διαρρηχτεί από τη στρατηγική της προηγούμενης αρχής.
Κατά την εισήγησή του ο εντεταλμένος σύμβουλος του δημάρχου, Χρ.Σπηλιωτόπουλος ανέφερε ότι έχουν γίνει δύο συναντήσεις με τον πρόεδρο τονίζοντας ότι απαιτείται να υπάρξει αυτονομία στο ΤΕΙ, ενόψει και του «Αθηνά 2» που ουδείς γνωρίζει τι… θα φέρει.
Από την παράταξη Θεοδωρακόπουλου μπήκαν θέματα διατήρησης της κόντρας με τον πρόεδρο του ΤΕΙ ενώ ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος έκανε λόγο για λάθος στάση μέχρι σήμερα που δημιούργησε σοβαρά προβλήματα ζητώντας μια στρατηγική ουσίας με διαπαραταξιακό όργανο που θα φροντίσει για την παραμονή του ΤΕΙ στην πόλη.