aigialeonΟι «λεονταρισμοί» του κ.Θεοδωρακόπουλου και των συν αυτώ… καλό θα ήταν να μην εξαντλούνται μέσω του Τύπου αλλά να αποδεικνύονται και στα θεσμικά όργανα!!!
Στην συνεδρίαση της περασμένης Τρίτης στα προ ημερησίας θέματα για συζήτηση, η δημοτική αρχή ζήτησε «αναμόρφωση» του προϋπολογισμού προκειμένου να προχωρήσει σε συγκεκριμένες δαπάνες.
Μετά από τις επίμονες ερωτήσεις μας (άλλη μια απόδειξη για το ποιος ασκεί έλεγχο) αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για την… 9η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του 2014 και μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ (και εκατομμύρια σε κάποιες περιπτώσεις) έπεσαν βροχή… Αντί απαντήσεων σε όσα τέθηκαν στη συνεδρίαση ο κ.Θεοδωρακόπουλος εκχώρησε την εκπροσώπησή του σε συγκεκριμένους άναρθρα φωνασκούντες συμβούλους του, που δεν απάντησαν σε τίποτα ουσιώδες και ο ίδιος αποχώρησε νωρίς –νωρίς.
Ουδέν άλλο σχόλιο, κύριοι της μείζονος μειοψηφίας με την μακρά διαδρομή που συσσώρευσε πλείστα προβλήματα στον τόπο μας και αβυσσαλέα μίση τα οποία εμείς αρνούμεθα να παρακολουθήσουμε.
Καλή δημοτική θητεία… και «κάλλιο αργά παρά ποτέ» το ενδιαφέρον σας για το Κολυμβητήριο, υπόθεση στην οποία η παράταξή μας έδειξε πρώτη τα αντανακλαστικά της ζητώντας το θέμα να μπει σε συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο.