triantafyllopoulos dΜε αφορμή τον εορτασμό της “Ημέρας της Αστυνομίας” και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου, ο Υπ. Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Η ΕΛ.ΑΣ αποτελεί αναμφισβήτητα έναν βασικό πυλώνα της Δημοκρατίας της χώρας μας, που στη βάση των νόμων και του Συντάγματος, έχει ως πρωταρχικό ρόλο την πρόληψη και προστασία του πολίτη,της κοινωνίας μας ολόκληρης, καθώς και τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης. Αυτός ο ρόλος στη Δημοκρατία μας, είναι και πρέπει να είναι μοναδικός που δεν υποκαθίσταται από καμιά οργάνωση,κανένα κόμμα και καμιά ομάδα!
Γι’αυτό και η επίσημη Πολιτεία οφείλει πάντα να προστατεύει και να ενισχύει το ρόλο της,χωρίς σημάδια χειραγώγησης και αλλόκοτης ή αλόγιστης χρήσης της,ενισχύοντας με κάθε μέσο το έργο της, που γίνεται όλο και πιο απαιτητικό απέναντι σε κάθε σύγχρονο “όπλο” παρανομίας και βλάβης του δημόσιου βίου.
Στις μέρες μας, τα μέλη και στελέχη του Σώματος, αφού “γεύτηκαν” την οικονομική αποδυνάμωσή τους, τώρα ευτυχώς αρχίζει η σταδιακή αποκατάσταση της αδικίας τους κι αυτό μας ικανοποιεί, στο πλαίσιο της απρόσκοπτης λειτουργίας των ταγών της.
Ως γόνος της μεγάλης αστυνομικής οικογένειας, εκφράζω τις ευχές μου στους απόστρατους της Ελληνικής Χωροφυλακής και της Αστυνομίας Πόλεων, εύχομαι δε καλή επιτυχία – μακρυά από ποικίλους κινδύνους – στους ενεργούς ενστόλους – άνδρες και γυναίκες – που τιμούν το ρόλο τους στα Σώματα Ασφαλείας κι όχι…σ’ ένα ¨πολιτικό σώμα” όπως κάποιοι Αριστεριστές σχεδιάζουν”!