ekaΗ Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αιγίου στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων και της Διοίκησης του Σωματείου στα ΑΧΑΪΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ <<Η ΕΝΟΤΗΤΑ>>, κατά της αυθαιρεσίας, της παρανομίας, της αναλγησίας και του εκφοβισμού της εργοδοσίας <<ΑΧΑΪΚΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΒΕΕ>> Φτέρης 4 Αίγιο κατά των εργαζομένων.

Η προσπάθεια να εκφοβήσουν, να τρομοκρατήσουν και να στοχοποιήσουν την Πρόεδρο του Δ.Σ. του Σωματείου με εξώδικα και τους Εργαζόμενους, δε θα περάσει.
Η συμπεριφορά τους είναι καταδικαστέα από κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο, από κάθε πολίτη της Αιγιάλειας.

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Αιγίου καλεί τη Δ/ση της εταιρείας Αχαϊκών Πλαστικών ΑΒΕΕ επιτέλους να αναγνωρίσουν το Σωματείο Εργαζομένων, να εφαρμόσουν τις αποφάσεις του ΣΕΠΕ και να σταματήσουν εδώ και τώρα τις αντεργατικές, αντιδημοκρατικές και αντισυνδικαλιστικές πρακτικές, όπως π.χ. τη μετακίνηση του Πίνακα Ανακοινώσεων του Σωματείου από εμφανές σε μη εμφανές σημείο στο χώρο του εργοστασίου και να ξεκινήσει διάλογο με τη Δ/ση του Σωματείου.

Οι Εργαζόμενοι και η Διοίκηση του Σωματείου <<Η ΕΝΟΤΗΤΑ>>, δε θα λυγίσουν και μαζί με τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αιγίου θα συνεχίσουν τον αγώνα τους.