100_1832Στα έργα συντήρησης των επαρχιακών οδών που εκτελεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος προκειμένου μαζί με τον Δήμαρχο Αιγιάλειας Θανάση Παναγόπουλο να κάνουν αυτοψία στις εργολαβίες που είναι σε εξέλιξη, παρουσία των Περιφερειακών Συμβούλων Χρήστου Μπούνια και Ντίας Ζαχαροπούλου – Στούμπου, αλλά και του Αντιδημάρχου Αιγιάλειας Μιχάλη Κυριακόπουλου.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Αλεξόπουλος διαπίστωσε την πρόοδο των εργασιών που γίνονται, ενώ παράλληλα ζήτησε την επίσπευση των ρυθμών που εκτελούνται τα έργα, ώστε άμεσα να ολοκληρωθούν αυτές οι σημαντικές και αναγκαίες παρεμβάσεις στην ευρύτερη περιοχή.
Στο πλαίσιο της αυτοψίας, ο Δήμαρχος κ. Παναγόπουλος ζήτησε και ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για τα νέα σημεία που πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις τόσο στην Παλαιά Εθνική Οδό και στο επαρχιακό δίκτυο, όσο και για προβλήματα στον ποταμό Μεγανίτη και επισημάνθηκε η αναγκαιότητας στενής συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας.
«Πραγματικά γνωρίζουμε ότι οι ανάγκες που έχουν όλοι οι Δήμοι είναι μεγάλες και επιτακτικές, ωστόσο οι παρεμβάσεις εστιάζονται στα πιο επείγοντα, επικίνδυνα και απαραίτητα σημεία. Με κάθε τρόπο και μέσο, στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία, προσπαθούμε να θωρακίσουμε την οδική ασφάλεια, ώστε να προστατεύσουμε τους πολίτες που κινούνται τόσο στο εθνικό όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας», σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρ. Αλεξόπουλος.