KOOYNINIOTIS GIORGOS“Με το άγγελμα του ξαφνικού θανάτου του Συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου και Στελέχους της Δημοτικής μας Παράταξης Γιώργου Κουνινιώτη, εκφράζουμε τη συντριβή μας.Ο ανθρώπινος χαρακτήρας του και η πολυσχιδή δράση του στην τοπική μας κοινωνία – σε συνέχεια της προσφοράς του αείμνηστου και πολυαγαπημένου του πατέρα και τέως Δημάρχου Αιγίου Νίκου Κουνινιώτη – καθιστά την πόλη φτωχότερη από εργάτες γι’ αυτήν, με ανιδιοτέλεια, πάθος και άοκνη προσφορά.
Η εκλογή του για πρώτη φορά στη θέση του Συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου το 2010 και η επανεκλογή του το 2014 τον κατέστησε μάχιμο “στρατιώτη” της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποδεκτό και χρήσιμο στην κοινωνία και στους πολίτες.
Το κενό που αφήνει ο Γιώργος Κουνινιώτης είναι δυσαναπλήρωτο και ο πρόωρος χαμός του αποτελεί σημαντική απώλεια για τον τόπο.
Όλοι μας,θα τον θυμόμαστε πάντα ως πρόθυμο να σταθεί στο πλευρό του κάθε συμπολίτη κι ενεργό παράγοντα του τόπου που με τις απόψεις και τις πράξεις του συνέργησε στην πρόοδο των κοινών.
Στην μητέρα του Αλίκη, στην αδελφή του Σοφία και σ’όλους τους οικείους του εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη, με την ιερή υπόσχεση να συνεχίσουμε στη παντοτινή μνήμη του να εργαζόμαστε – σαν κι αυτόν – για το καλό των Αιγιωτών και της πατρίδας μας.
Καλό ταξίδι φίλε και καλέ συνεργάτη Γιώργο…”