aimodosia 2epalΜε μεγάλη συμμετοχή εκ μέρους των μαθητών, αλλά και των καθηγητών του 2ου ΕΠΑ.Λ. Αιγίου (Εσπερινό), διεξήχθη για μια ακόμα φορά εθελοντική Αιμοδοσία την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου στο Νοσοκομείο Αιγίου.Εδώ και μια δεκαετία έχει γίνει καθεστώς η προσφορά αίματος – μια πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας- και με ιθύνοντα «νου και σώματι» τον υπεύθυνο αιμοδοσίας του σχολείου καθηγητή Λάμπρο Λαμπρόπουλο, για δεύτερη φορά μέσα στο έτος που διανύουμε το σχολείο δίδαξε ότι δεν αρκείται στην μεταλαμπάδευση γνώσεων μεταξύ καθηγητών-μαθητών, αλλά αποτελεί και μια εστία κοινωνικής προσφοράς στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο.
Πράγματι η αθρόα προσέλευση ικανού αριθμού μαθητών και καθηγητών (30 εκ των 120) και οι οποίοι σημειωτέον το πρωί εργάζονταν στις εργασίες τους, προσήλθαν από το πρωί της Πέμπτης έως το βράδυ, σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αιγίου και ‘δίδαξαν’ αυτοί πλέον την σημασία του «δώσε αίμα – δίνεις ζωή».
Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτά τα εργαζόμενα παιδιά και στους καθηγητές που σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς γίνονται παράδειγμα προς μίμηση.