vivliothiki aigioyΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 3η καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης & δημιουργικότητας με τίτλο «Ό,τι σκέφτεσαι, σκέψου το αντίθετο! – Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στις βιβλιοθήκες»! Από τις 16 Ιουνίου έως και τις 3 Σεπτεμβρίου η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου «Γεώργιος Παναγόπουλος» πραγματοποίησε 32 δράσεις στις οποίες συμμετείχαν καθημερινά περίπου 20 παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών.
Μέρες φυσικής και μουσικής, αναγνώσεις και αφηγήσεις βιβλίων, αγοραστικά παζάρια, εικαστικά εργαστήρια ήταν μερικές από τις εκδηλώσεις στις οποίες τα παιδιά μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους, να αναπτύξουν και να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους, να διασκεδάσουν και να ενισχύσουν την αγάπη τους για τα βιβλία.
Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για τη μεγάλη συμμετοχή που είχαν όλο το καλοκαίρι καθώς και τους γονείς για την εμπιστοσύνη και τη βοήθεια που πρόσφεραν όποτε χρειαζόταν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 28 εθελοντές – εμψυχωτές της καλοκαιρινής εκστρατείας για την πολύτιμη βοήθειά τους, την θετική ενέργεια και τον ενθουσιασμό τους. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης τον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για την προώθηση και προβολή των εκδηλώσεων, καθώς και την Φιλαρμονική Αιγίου «Ευτέρπη» για την παραχώρηση των μουσικών οργάνων στο πλαίσιο της δράσης Μέρες μουσικής.
Τέλος, ευχαριστούμε την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Future Library και το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», για την ενίσχυση της Βιβλιοθήκης με τη δωρεά των βιβλίων, των αναλωσίμων και των εποπτικών μέσων φυσικής.
Η Δημοτική βιβλιοθήκη Αιγίου εύχεται σε όλα τα παιδιά και τους γονείς καλό φθινόπωρο και καλή σχολική χρονιά!