emporiko 3Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας ενημερώνει τους συναδέλφους εμπόρους σχετικά με τη χορήγηση περίθαλψης σε οφειλέτες του ΟΑΕΕ τα εξής:
οι ενεργοί ασφαλισμένοι , δεν απαιτείται να προσέρχονται στις Υπηρεσίες του ΟΑΕΕ για τη θεώρηση του βιβλιαρίου. Υπάρχει ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΕ ( www.oaee.gr) όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ελέγξουν αν είναι δικαιούχοι περίθαλψης ΟΑΕΕ ( βάσει του Ν.4254/14).
οι διακόψαντες των ετών 2011, 2012, 2013, οι οποίοι δικαιούνται παροχών περίθαλψης, θα προσέρχονται στις υπηρεσίες του ΟΑΕΕ, για να διαπιστωθεί επιπλέον: ότι δεν έτυχαν περίθαλψης ως άνεργοι ούτε πληρούν τις προϋποθέσεις υπαγωγής, βάσει του νόμου της ανεργίας.
για τα προστατευόμενα μέλη των ως άνω 1) και 2) περιπτώσεων θα προσέρχεται ο ενδιαφερόμενος με αίτησή του στις υπηρεσίες του ΟΑΕΕ, για την διαπίστωση των προϋποθέσεων -και προσκόμιση δικαιολογητικών όπου απαιτείται- καταχώρησής τους στο βιβλιάριο ασθενείας του άμεσα ασφαλισμένου, σύμφωνα με τις ισχύουσες στον Κανονισμό μας διατάξεις.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή βοήθεια σχετικά με την αναζήτηση της ασφαλιστικής ικανότητας , παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Σύλλογο μας , καθημερινά 10:00-15:00 , τηλ.2691025056.