DS OKΑύριο Κυριακή στις 11.00 το πρωί συγκαλείται στην πρώτη του συνεδρίαση το νέο δημοτικό συμβούλιο Αιγιαλείας για την ανάδειξη προεδρείου αλλά και η εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας, καθώς και την εκλογή εκπροσώπων της πλειοψηφίας και μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας στη Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Δ. (Περιφερειακής Ένωσης Δήμων) Δυτικής Ελλάδος.
Το θέμα που έχει ανοίξει στο εσωτερικό της δημοτικής αρχής -και έγινε μεγάλη προσπάθεια να μείνει εντός των «πυλών» της- όπως όλα δείχνουν έκλεισε αφού σε συνάντηση χθες το πρωί Γιώργου Ντίνου –Βάσως Ψυχράμη και βεβαίως Θανάση Παναγόπουλου φαίνεται πως βρέθηκε η «χρυσή» τομή και η Βάσω Ψυχράμη …δέχτηκε την αντιδημαρχία Ανάπτυξης, οπότε παραμένει ως έχει ο αρχικός σχεδιασμός Παναγόπουλου για τον Γιώργο Ντίνο στην θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.
Βεβαίως όλα είναι ρευστά και τα πάντα θα κριθούν αύριο Κυριακή στις 11.00 το πρωί.
Να θυμίσουμε ότι ο Θανάσης Παναγόπουλος ανακοίνωσε ήδη τους τέσσερις αντιδημάρχους που είναι οι:
– Δημήτρης Φιλιππάτος: τεχνικών έργων (πολεοδομία) και επικουρικό ρόλο στη διαχείριση απορριμμάτων.
– Δημήτρης Καλαμίδας: αντιδήμαρχος οικονομικών (έσοδα, τέλη, κληροδοτήματα, διοικητικές υπηρεσίες).
-Μιχάλης Κυριακόπουλος: αντιδήμαρχος Δυτικής Αιγιαλείας (Συμπολιτείας-Ερινεού).
-Φάνης Σταυρόπουλος: αντιδήμαρχος Ανατολικής Αιγιαλείας (Διακοπτού-Ακράτας-Αιγείρας).
Οι αντιδημαρχίες που απομένουν να ανακοινωθούν επισήμως είναι: Ανάπτυξης και Πρόνοιας και βεβαίως τα πρόσωπα που θα λάβουν θέσεις σε ΔΗΚΕΠΑ, Νομικό Πρόσωπο, Λιμενικό Ταμείο, ΔΕΥΑ κλπ.