triantafullopoulosΜε αφορμή την διαδικασία της εκλογής συλλογικών οργάνων του Δήμου, από την παράταξη «Αιγιαλέων Πόλις» με επικεφαλής τον Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο, εξεδόθη η κάτωθι ανακοίνωση:
«Η δυνατότητα ενός ισχυρού μετώπου από την μειοψηφία που θα ασκεί ουσιαστικό έλεγχο και θα συμβάλει σε μια διάφανη θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου αποτρέποντας «αλισβερίσια» και «συμψηφισμούς», ακυρώθηκε από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ΄.Στάθη Θεοδωρακόπουλο. Αποφεύγοντας την όποια επιθυμητή διαβούλευση με τους επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας για τις θεσμοθετημένες θέσεις που προβλέπει ο νόμος φαίνεται ότι ένοιωσε την ανάγκη να περιορίσει στην παράταξή του και μόνο, το ρόλο του «ελέγχου» της Δημοτικής Αρχής στις δύο καίριες Επιτροπές -Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής- του Δήμου. Προφανώς ο κ΄.Θεοδωρακόπουλος και οι συν αυτώ επιθυμούν να ανοίξουν εμμέσως πλην σαφώς, διαύλους επικοινωνίας και διαβούλευσης με τον κ΄.Παναγόπουλο.
Μπροστά σ`αυτή την κατάσταση θεωρήσαμε σκόπιμο να προτείνουμε για μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής τον κ΄.Παπακωνσταντίνου, ανταποδίδοντας και την πρόταση και την τιμή που μας έκανε, υποδεικνύοντας τον επικεφαλής μας Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο για την Οικονομική Επιτροπή, καταδεικνύοντας προθέσεις και συμπεριφορές από την πλευρά του κ΄.Θεοδωρακόπουλου.
Μετά από αυτή την εξέλιξη θέσαμε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. την απαίτησή μας, το σύνολο των εγγράφων, των εισηγήσεων και των φακέλων που εισάγονται στις συνεδριάσεις των δύο καθοριστικών Επιτροπών να παραδίδεται στους επικεφαλής των παρατάξεων και ελπίζουμε η Δημοτική Αρχή να διδάχθηκε… από τα λάθη του παρελθόντος αποφεύγοντας στο μέλλον ενέργειες που εκθέτουν στα μάτια των συμπολιτών μας τους δημοτικούς παράγοντες!

Εκ του Γραφείου Τύπου