ameaΗ Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας ενημερώθηκε μέσω δημοσιεύματος στο Τοπικό Τύπο (20-09-2014) πως «χάθηκε» η ευκαιρία να αποκτήσουν τα άτομα μα ψυχική αναπηρία ένα σύγχρονο Κέντρο Ημέρας λόγω της απόφασης απένταξης συγκεκριμένου έργου καθώς η προηγούμενη Δημοτική Αρχή δεν προχώρησε την διαδικασία όπως προβλεπόταν.
Ένα όραμα χρόνων του αναπηρικού κινήματος της περιοχής για τα άτομα με ψυχική αναπηρία δεν υλοποιήθηκε αν και είχε δρομολογηθεί με όλες τις σωστές και απαιτούμενες διαδικασίες.
Η Ομοσπονδία δεν θα μπει στην διαδικασία να ελέγξει την ύπαρξη συμφερόντων ούτε να καταλογίσει ευθύνες στην προηγουμένη δημοτική αρχή διότι κρίθηκε από τον πατραϊκή κοινωνία και για την κοινωνική της πολιτική.
Έχουμε μπροστά μας μία νέα Δημοτική αρχή για να συζητήσουμε τα θέματα και τις προσδοκίες των ατόμων με αναπηρία. Με ενότητα και αλληλεγγύη θα υλοποιήσουμε τα όνειρα μας.

Χάθηκε η ευκαιρία για το τώρα. ΟΧΙ για το μετά….
Ο αγώνας ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της Π.ΟΜ.Α.μεΑ. Δ.Ε και Ν.Ι.Ν. στο κινητό τηλέφωνο: 6936577966