dhmos aigioyΣτο πλαίσιο του Καλλικράτη, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος, εφαρμόζοντας το σχετικό άρθρο 76 για συγκρότηση νέας Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, προσκαλεί να καταθέσουν εγγράφως τη βούλησή τους εκπρόσωποι φορέων, οργανώσεων και συλλόγων, μέχρι τις 3 Οκτωβρίου.
Στοίχημα, πάντως, της νέας δημοτικής αρχής είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αξιοποίηση αυτού του πολυμελούς οργάνου που θεσμοθέτησε ο Καλλικράτης, όμως οι συνεδριάσεις του κατά την περασμένη θητεία ήταν ελάχιστες και πολύ λίγοι γνωρίζουν ακόμα και την ύπαρξή του…
Αναλυτικά, καλούνται: οι εκπρόσωποι των φορέων της Τοπικής Κοινωνίας των τοπικών εμπορικών και επαγγελματικών συλλόγων και οργανώσεων των επιστημονικών συλλόγων και φορέων των τοπικών οργανώσεων εργαζομένων και εργοδοτών των ενώσεων και συλλόγων γονέων των αθλητικών, πολιτιστικών και γυναικείων συλλόγων και φορέων των εθελοντικών οργανώσεων και κινήσεων πολιτών εκπροσώπων των τοπικών συμβουλίων νέων άλλων οργανώσεων και φορέων της κοινωνίας των πολιτών τους εργαζομένους στο δήμο και τα νομικά του πρόσωπα να ορίσουν εκπροσώπους τους και αναπληρωματικούς aυτών για την Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Αιγιαλείας.
Σε ποσοστό ένα τρίτο (1/3) του συνολικού αριθμού των μελών εκπροσώπων φορέων ορίζονται επιπλέον μέλη, δημότες εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, καθώς και όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους ύστερα από δημόσια κλήρωση στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά τη διαδικασία ορισμού της εν λόγω επιτροπής.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ
Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται εγγράφως μέχρι και την 3η Οκτωβρίου 2014, ημέρα Παρασκευή και έως ώρα 14:30 κατά τις εργάσιμες ημέρες και στο Δημαρχείο Αιγιαλείας (Ανδρ.Λόντου 34) απευθυνόμενοι στον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, αφού πρωτοκολληθούν στο πρωτόκολλο της υπηρεσίας (κτίριο ΓΑΤΕΙΟΥ) .
Όλες οι υποψηφιότητες πρέπει να περιλαμβάνουν τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας (Επωνυμία με σφραγίδα/Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση, Τ.Κ., ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (εφόσον υπάρχει) .
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν έντυπη αίτηση & να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στην κα Κων/να Μουγκάση (Προϊσταμένη Τμήματος Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου) στο τηλέφωνο 2691360641 ή στον κ.Παναγιώτη Χριστόπουλο, δημοτικό υπάλληλο στο τηλέφωνο 2691360642.