PSIXRAMI Μπορεί ακόμα ο καιρός να είναι «καλοκαιρινός» όμως το φθινόπωρο έφτασε, ο χειμώνας είναι προ των πυλών και στο πλαίσιο αυτό ο Τομέας Πολιτικής Προστασίας του δήμου Αιγιαλείας προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει ενδεχόμενα έντονα καιρικά φαινόμενα προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις.
Η νέα υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας Βάσω Ψυχράμη προκειμένου να ενημερωθεί για τις ιδιαιτερότητες που έχει κάθε (ορεινή κυρίως αλλά και παραλιακή) περιοχή του δήμου, προετοιμάζει άμεσα σύσκεψη στην οποία θα κληθούν όλοι οι πρόεδροι των Τοπικών Διαμερισμάτων της Αιγιάλειας. «Πρέπει να οργανωθούμε γιατί ο χειμώνας πλησιάζει και σε συνεργασία με όλους τους προέδρους θα καταγράψουμε τα δύσκολα σημεία σε κάθε περιοχή και το τι θα πρέπει να προσέχουμε ώστε να αντιμετωπίσουμε τα καιρικά φαινόμενα» σημειώνει στον «Ημ» η κα Ψυχράμη που παράλληλα έχει ήδη αναζητήσει ραντεβού τόσο στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος όσο και στο υπουργείο Εσωτερικών και την Πολιτική Προστασία ώστε να υπάρξει διεκδίκηση και κονδυλίων και γενικότερα οργάνωση και ενημέρωση για το δήμο Αιγιαλείας.

Το βλέμμα και στην κοινωνική Πρόνοια
Εκτός από την Πολιτική Προστασία σε αναζήτηση «ραντεβού» σε αρμόδια υπουργεία ώστε να προωθήσει αιτήματα του δήμου Αιγιάλειας κυρίως για χρηματοδοτήσεις σε προγράμματα και δομές που αφορούν την Κοινωνική Πρόνοια, βρίσκεται η αρμόδια αντιδήμαρχος. Ίδωμεν!