STAYROPOULOS ANTIDIMARXOSΜε την ανάληψη των καθηκόντων του που είναι ιδιαίτερα αυξημένα σε σχέση με τους προκατόχους του, μια και έχει πλέον την ευθύνη ανατολικής Αιγιάλειας (Ακράτας –Αιγείρας) αλλά και Διακοπτού, ο νέος αντιδήμαρχος Φάνης Σταυρόπουλος έχει ρίξει το βάρος στην καθημερινότητα.
«Καθαριότητα, ύδρευση, άρδευση και αγροτική οδοποιία. Αυτά είναι τα τέσσερα βασικά ζητήματα που μας απασχολούν σ`αυτή τη φάση, χωρίς βεβαίως να αφήνουμε και άλλα ζητήματα» τονίζει χαρακτηριστικά μιλώντας στον «Ημ» ο αντιδήμαρχος ανατολικής Αιγιάλειας. Ήδη όπως έχει γράψει ο «Ημ» μόνο από το κέντρο του Διακοπτού τα συνεργεία του Δήμου έχουν περισυλλέξει περισσότερα από 35 φορτηγά με κλαδιά –αδρανή κλπ. με τον Φ.Σταυρόπουλο να σημειώνει ότι εντός του διημέρου ολοκληρώνεται η «επιχείρηση» από το κέντρο του Διακοπτού και θα συνεχιστεί η «εκστρατεία» στα δημοτικά διαμερίσματα.
Πέρα όμως από την καθαριότητα ένα μείζον για την περιοχή ζήτημα που καλείται να αντιμετωπίσει η νέα δημοτική αρχή είναι η σωρεία βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης αλλά και άρδευσης. «Έχουμε υδραυλικούς και στο Διακοπτό και στην Αιγείρα και την Ακράτα, είναι πολύ μεγάλο το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε και καταβάλλουμε μεγάλες προσπάθειες» σημειώνει ο Φ.Σταυρόπουλος που στέκεται και στο θέμα της αγροτικής οδοποιίας: «Ήδη έχουμε κάνει προσπάθειες να διανοίξουμε κάποιους δρόμους ώστε να μπορούν οι αγρότες μας να μεταβούν στα κτήματά τους και ο αγώνας μας συνεχίζεται» τονίζει.