dhmos aigioy1) Τον κ. Σπηλιωτόπουλο Χρήστο με τις εξής αρμοδιότητες:
Α)Της ευθύνης του συντονισμού της παροχής υπηρεσιών και του έργου της Δημοτικής Αρχής. Ειδικότερα ο ανωτέρω, αφού λαμβάνει γνώση οιουδήποτε εγγράφου ή γεγονότος επιφορτίζεται: spiliopoulos xristos aigioα) με την ανάλογη εισήγηση προς τον κ. Δήμαρχο, τους κ.κ. Αντιδημάρχους και τα συλλογικά όργανα του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων, β) για τον συντονισμό των μονοπρόσωπων και συλλογικών Οργάνων του Δήμου με κάθε πρόσφορο τρόπο, όπως συγκλίσεις οργάνων σε συναντήσεις, εργασίες, προγραμματισμό κ.λ.π. με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών και την καλύτερη παραγωγικότητα της Δημοτικής Αρχής και γ) για τον συντονισμό της πληροφόρησης των Δημοτών σχετικά με το έργο της Δημοτικής Αρχής.
Β)Του χειρισμού θεμάτων Παιδείας (Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης) και ειδικότερα του έργου της επαναλειτουργίας του παραρτήματος του Τ.Ε.Ι. Πατρών στο Αίγιο, όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί, καθώς και της προσπάθειας περαιτέρω ενίσχυσης του ανωτέρω Ιδρύματος και για τον σκοπό αυτό της εκπροσώπησης του κ. Δημάρχου ενώπιον οποιουδήποτε φορέα ή Αρχής κατόπιν εντολής του κ. Δημάρχου σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του.

metzelopoulos thanasis aigio2) Τον κ. Μεντζελόπουλο Αθανάσιο με τις εξής αρμοδιότητες:
Α)Της ευθύνης για την υποβοήθηση του έργου σχετικά με θέματα αποκλειστικής αρμοδιότητας και χειρισμού του κ. Δημάρχου.
Β)Της έγκαιρης πληροφόρησης και ιεράρχησης των θεμάτων που αφορούν τον κ. Δήμαρχο και την ανάγκη εισήγησης προς αυτόν.

 

 

thanasoulias nikos3) Τον κ. Θανασούλια Νικόλαο με τις εξής αρμοδιότητες:
Της ευθύνης: α) για την ανάπτυξη της υπαίθρου και κυρίως του γεωργικού τομέα, β) για την εισήγηση, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Προγραμματισμού, για την βελτίωση των υποδομών και της παραγωγικότητας του γεωργικού τομέα, όπως της αγροτικής οδοποιίας, της ορθολογικής διαχείρισης των υδάτινων πόρων, της βελτίωσης και επέκτασης του αρδευτικού δικτύου κλπ.
Οι ανωτέρω προς υποβοήθηση του έργου τους, αλλά και την υποβοήθηση του κ. Δημάρχου, θα στεγάζονται μαζί και με την γραμματειακή του υποστήριξη στο γραφείο (επέκταση) του κ. Δημάρχου.