panagopoulos dimarxosΜε αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2014-2015, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος απευθύνει μήνυμα προς τους γονείς, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων της Αιγιάλειας. Αναλυτικά, ο κ. Παναγόπουλος αναφέρει:

“Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας. Μια χρονιά γεμάτη όνειρα, ελπίδες και στόχους που ο καθένας καλείται να επιτύχει με προσωπικό και συλλογικό αγώνα. Στη δεδομένη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε, η προσπάθεια όλων μας πρέπει να είναι διαρκής και στοχευμένη. Ο Δήμος Αιγιαλείας, ακολουθώντας τις επιταγές των καιρών και έχοντας ως γνώμονα την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου, θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της εκπαίδευσης, έτσι ώστε τα παιδιά μας να έχουν όσο το δυνατόν τις καλύτερες συνθήκες μόρφωσης και παιδείας.
Δεσμεύομαι ότι θα είμαι αρωγός σε κάθε σας βήμα και εύχομαι πάνω απ’όλα υγεία, δύναμη, καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά”.

Ο κ. Παναγόπουλος το πρωί της Πέμπτης, θα επισκεφθεί το 10ο Δημοτικό Σχολείο και το 1ο ΓΕΛ Αιγίου, για να παραστεί στις τελετές αγιασμού.