theodorakopoulosΑπό την Δημοτική Παράταξη της Μείζονος Αντιπολίτευσης του κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλου, τονίζονται τα εξής:

“Ο Επικεφαλής μιας εκ των Παρατάξεων της Ελάσσονος Μειοψηφίας, ο κ. Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, επέλεξε από την αρχή της συμμετοχής του στα δημοτικά πράγματα, ν’ ακολουθήσει την τακτική του “χαρτοπόλεμου” με συνεχείς ανακοινώσεις , κατ’ επιλογήν μόνο κατά του Επικεφαλής και της Δημοτικής μας Παράταξης, επειδή τόσο αυτός όσο και οι εκπρόσωποι της λοιπής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης δεν συμμετέχουν στις δύο κορυφαίες Επιτροπές του Δήμου (Οικονομική-Ποιότητας Ζωής).Κι αυτό…παρότι γνωρίζει πως ο νόμος το επιτρέπει κι εμμέσως – βάσει συσχετισμών στην ευρύτερη αντιπολίτευση- το προβλέπει, καλώς ή κακώς.
Όλα τα υπόλοιπα που υπονοεί – με την συνήθη προεκλογική του τακτική – ατεκμηρίωτα, για συγκάλυψη κακώς πεπραγμένων της προηγούμενης Δημοτικής μας αρχής σε κοινή συνεννόηση με τη νέα Δημοτική Αρχή του κ. Παναγόπουλου, τον καθιστούν “εύκολο συκοφάντη και φαντασιόπληκτο”, αφού ο κ. Θεοδωρακόπουλος και η Δημοτική του Αρχή ουδέν μεμπτόν έχει αφήσει στο Δήμο επί θητείας του κι όποιος διαφωνεί ας μιλήσει δημόσια και με στοιχεία.
Πιθανά ο νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος της Ελάσσονος Μειοψηφίας κ. Γρηγόρης Τριανταφυλόπουλος, επιθυμεί εξ αρχής να δηλητηριάσει τα νέα δημοτικά πράγματα και να βρίσκεται στην τοπική επικαιρότητα στην οποία αρέσκεται γενικώς, ακόμα και ανούσια!
Του συνιστούμε λοιπόν να είναι πιο προσεκτικός προσεχώς, ιδιαιτέρως όταν ασύστολα αναφέρεται στην πορεία του κ. Θεοδωρακόπουλου και της Παράταξής του”.