filipatos dimΌλα τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν κυρίως στην κατασκευή έργων αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή του Διακοπτού τέθηκαν επί τάπητος χθες το απόγευμα σε σύσκεψη στην Τεχνική Υπηρεσία.
Στο γραφείο του αρμόδιου αντιδημάρχου Δημήτρη Φιλιππάτου εκτός από τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο αν.Αιγιάλειας-Διακοπτού είχαν κληθεί όλοι οι πρόεδροι της Δημοτικής Ενότητας Διακοπτού, αλλά και οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της δημοτικής αρχής από την περιοχή (Χριστόπουλος, Μεντζελόπουλος, Μαρινόπουλος).

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε βεβαίως στην «επιχείρηση» καθαριότητας που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη με αποκομιδή κυρίως ογκωδών αντικειμένων –κλαριών –αδρανών που συσσωρεύονταν σε πολλά σημεία της περιοχής όπως και όλου του δήμου. Όπως είναι ήδη γνωστό από το Διακοπτό έχει ήδη καθαριστεί ενώ η «επιχείρηση» συνεχίζεται στα ορεινά διαμερίσματα. Όμως δεν είναι μόνον η καθαριότητα, αγροτική οδοποιία, βλάβες σε δίκτυα ύδρευσης αλλά και άρδευσης και βεβαίως το μείζον θέμα διάβρωσης των ακτών στα παραλιακά διαμερίσματα ήταν ορισμένα μόνο από τα θέματα που τέθηκαν στη διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων της Τεχνικής Υπηρεσίας, προκειμένου να δρομολογηθούν άμεσα (όπου απαιτείται και είναι εφικτό) αλλά και μακροπρόθεσμα λύσεις.

ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΝΑ ΕΝΟΤΗΤΑ
Αντίστοιχες συσκέψεις θα πραγματοποιηθούν για όλες τις δημοτικές ενότητες προκειμένου παρουσία όλων των αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων να δρομολογηθούν λύσεις για τα προβλήματα (αναλόγως και των ιδιαιτεροτήτων που παρουσιάζει κάθε ενότητα) που πρέπει να επιλυθούν. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Φιλιππάτο ανά εβδομάδα θα κληθούν στο γραφείο του οι παράγοντες κάθε δημοτικής ενότητας.