epimelitirio newΕνημερώνουμε τα μέλη μας πως ο «ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ & ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ» θα υλοποιήσει το πρόγραμμα με τίτλο -ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ-OPEN MALL-, μία φιλόδοξη πιλοτική δράση που θα επιχορηγηθεί από το Υπουργείο Ανάπτυξης.
Σκοπός του προγράμματος είναι να δημιουργήσει Ανοικτό Εμπορικό Κέντρο, στην περιοχή που ορίζεται ως ιστορικό κέντρο της Πάτρας, και πιο συγκεκριμένα από την οδό Αγίου Ανδρέου έως Αλ. Υψηλάντου και από την οδό Τσαμαδού έως Ζαϊμη.
Οι ενέργειες που θα υλοποιηθούν ενδεικτικά αναφέρονται και είναι
-Ενέργειες χωροθέτησης και χαρτογράφησης του ανοικτού εμπορικού κέντρου σε συνδυασμό με την δημιουργία σχετικών υποδομών.
-Οργανωμένες ενέργειες Marketing, όπως π.χ. Ενιαία κάρτα αγορών καταναλωτή με πόντους αγορών η και εκπτώσεις που θα συμμετέχουν εμπορικά καταστήματα, καφετέριες, επιχειρήσεις στάθμευσης, παιδότοποι κ.λ.π.
-Οργανωμένη και συστηματική προώθηση/προβολή/ Επικοινωνία των επιχειρήσεων του ιστορικού κέντρου που θα συμμετέχουν στην δράση.
-Δραστηριότητες που συνδυάζουν το αγοραστικό όφελος με την ψυχαγωγία με πολιτιστικό/κοινωνικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα κ.α.
Το Επιμελητήριο Αχαϊας, θα στηρίξει τον «Εμπορικό Σύλλογο» και στην προετοιμασία αλλά και στην υλοποίηση της δράσης που είναι καινοτόμα και θα προσφέρει πολλαπλάσια οφέλη στις επιχειρήσεις του κέντρου, στους καταναλωτές αλλά και στην συνολική εικόνα της πόλης. Την δράση επίσης υποστηρίζει και η ΟΕΒΕΣΝΑ.
Για την επιτυχία της όμως απαιτείται η μεγάλη συμμετοχή των επιχειρήσεων του κέντρου, η οποία θα πρέπει να επισημάνουμε είναι δωρεάν, χωρίς κόστος.
Στα πλαίσια αυτά καλούμε τα μέλη μας των κατηγοριών που αναφέρθηκαν να επικοινωνήσουν με τον Εμπορικό Σύλλογο και να πληροφορηθούν για την συμμετοχή τους, καθώς η προθεσμία λήγει την 17 Σεπτεμβρίου 2014.