apoxeteftikoΣύσκεψη με εκπροσώπους της εταιρείας «Μεσόγειος» που κατασκευάζει το μεγάλο έργο του Αποχετευτικού (συλλεκτήριο αγωγό και εσωτερικά δίκτυα) πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο γραφείο του δημάρχου Αιγιαλείας.
Ο Θανάσης Παναγόπουλος και οι συνεργάτες του παρακολουθούσαν και προ της ανάληψης των καθηκόντων την πορεία του έργου, ωστόσο πλέον όλα τα μεγάλα θέματα του δήμου εξετάζονται με συνεχείς συσκέψεις σε βάθος ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα.
Από την ενημέρωση των ανθρώπων της εταιρίας, το γενικό συμπέρασμα που βγήκε είναι πως σε γενικές γραμμές τα έργα προχωρούν χωρίς προβλήματα, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος (που άλλωστε είναι και ο φορέας υλοποίησης του έργου) έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς το ΕΠΕΡΡΑΑ.
Από πλευράς δημοτικής αρχής θα αναζητηθεί ωστόσο συνάντηση του Θανάση Παναγόπουλου με τα στελέχη της διαχειριστικης αρχής του προγράμματος ΕΠΕΡΡΑΑ ώστε να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη ενημέρωση.
Στη χθεσινή σύσκεψη παρέστησαν εκτός του δημάρχου η αναπληρώτρια δημάρχου κα Βάσω Ψυχράμη, ο αντιδήμαρχος Έργων κ΄.Δημ.Φιλιππάτος υπηρεσιακοί παράγοντες και άλλοι.