emporiko 3Καλούνται τα μέλη του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας σε Γενική Συνέλευση στις 17/09/2014 και ώρα 19:30 στα γραφεία του Συλλόγου μας ( Ι. Μεσσηνέζη 5, 1ος όροφος)κατόπιν της υπ’ αριθμ 338-12/06/2014 απόφασης του ΔΣ , για να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

Άνοιγμα ή κλείσιμο των Εμπορικών καταστημάτων για τις πρόσφατα θεσμοθετημένες 7 Κυριακές του χρόνου.
Λαϊκή Αγορά. ( προτάσεις προς τη Δημοτική Αρχή για περιορισμό της άναρχης και ασύδοτης λειτουργίας της και ενημέρωση από τη συσταθείσα Επιτροπή Λαϊκής Αγοράς)
Mini Bus.( προτάσεις προς τη Δημοτική Αρχή για αύξηση της επισκεψιμότητας του Εμπορικού Κέντρου, με mini bus κ.α)

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γ. Σ. επαναλαμβάνεται στις 24 Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.30 στην ίδια αίθουσα. Και πάλι σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γ.Σ. επαναλαμβάνεται και θα γίνει οριστικά την 1Η Οκτωβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.30 στην ίδια αίθουσα, χωρίς άλλη πρόσκληση. Για την αποφυγή ταλαιπωρίας να προτιμηθεί η τελευταία ημερομηνία η οποία θα είναι και η οριστική.

Αγαπητοί Συνάδελφοι, λόγω των κρίσιμων θεμάτων ,η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να ληφθούν οι αποφάσεις από το σύνολο του Εμπορικού κόσμου ,ώστε να έχουν κύρος και να επιτευχθούν οι στόχοι μας.