katsifarasΜε αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2014-2015 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, απέστειλε μήνυμα προς τους γονείς, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Συγκεκριμένα, ο κ. Κατσιφάρας στο μήνυμά του αναφέρει:
«Κάθε νέα σχολική χρονιά καταφθάνει με νέες προκλήσεις, αγωνίες, αλλά και ελπίδες για όλους μας.
Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις που θα καθορίσουν το μέλλον όλων μας, αλλά πρωτίστως των παιδιών μας, εν μέσω μιας πολύ δύσκολης οικονομικής συγκυρίας.
Παρ’ όλα αυτά θα πρέπει η εκπαίδευση να αποτελεί βασική προτεραιότητα για την κοινωνία μας ώστε να γίνει το εφαλτήριο για την ευρύτερη κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας.
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ακολουθώντας μια αναπτυξιακή τροχιά και αντιλαμβανόμενη τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία, συνεχίζει να μάχεται καθημερινά για την καλύτερη παροχή εκπαίδευσης, αξιοποιώντας όλα εκείνα τα εργαλεία και τους πόρους προς όφελος των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των οικογενειών τους.
Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σας και να σας ευχηθώ υγεία καλή δύναμη και καλή και δημιουργική σχολική χρονιά».

Σε ποια σχολεία θα βρεθούν αύριο ο Περιφερειάρχης και οι Αντιπεριφερειάρχες

Αύριο Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και οι χωρικοί αλλά και θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες θα παρακολουθήσουν τους αγιασμούς σε σχολεία, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2014-2015.
Συγκεκριμένα, ο Περιφερειάρχης θα βρίσκεται στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο – Λύκειο στον Αγ. Γεώργιο Λάγγουρα.
Αντίστοιχα στους αγιασμούς θα βρίσκονται και οι Αντιπεριφερειάρχες. Συγκεκριμένα: Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά στο 2ο Δημοτικό Μεσολογγίου, Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος στο 3ο Λύκειο Πύργου, Οικονομικών και Αξιοποίησης Περιουσίας Χαράλαμπος Αριστειδόπουλος στο Δημοτικό – Γυμνάσιο και Λύκειο πρώην Δήμου Βουνάργου, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Αγγελόπουλος Γιώργος, στο Στρούμπειο Δημοτικό Σχολείο, Υποδομών και Δικτύων Λύτρας Γιάννης, στο 1ο Λύκειο Αγρινίου, Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Υφαντής Νίκος, στο Δημοτικό Σχολείο Λεπενούς, Αγροτικής Ανάπτυξης, Πλατανιάς Παναγιώτης, στο Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πύργου στο Σκουροχώρι, και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Χαροκόπος Αντώνης, στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πάτρας.