teiΌταν υπάρχει όρεξη, διάθεση αλλά και θέληση όλα μπορούν να πραγματοποιηθούν. Αυτό μας απέδειξαν απόψε οι φοιτητές του ΑΤΕΙ Αιγίου με την διεξαγωγή του πρώτου τουρνουά πινγκ πονγκ που έλαβε χώρα στον χώρο του κυλικείου των εγκαταστάσεων της σχολής.Οι συμμετοχές ήταν περισσότερες απο 20 ενώ ανάμεσα στους φοιτητές/φοιτήτριες δήλωσαν συμμετοχή και Αιγιώτες λάτρεις του εν λόγω αθλήματος.
Την παράσταση όμως έκλεψε η εμβληματική παρουσία του φύλακα και εκ των διοργανωτών του τουρνουά κ. Γιάννη Βλάχου!!
Αξίζει να σημειωθεί πως ο σκοπός του τουρνουά ήταν να μαζευτούν χρήματα για την αξιοποίηση εξοπλισμού σε ρακέτες μπαλάκια και ότι άλλο χρειαστεί.
Όλα ήταν άψογα, ευχάριστο κλίμα πειράγματα μεταξύ των παικτών αλλά και πολύ καλή οράνωση!! Και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ευχάριστες εκπλήξεις!! Όπως για παράδειγμα το γεγονός πως την πρώτη θέση κέρδισε άξια μία γυναίκα, παρ’ολο που οι περισσότερες συμετοχές ήταν ανδρικές.
Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πώς Εύη (νικήτρια) είναι (όπως μας είπε η ίδια) προπονήτρια σε μικρές ηλικίες στο συγκεκριμένο άθλημα.
Η Εύη Παρίδη είναι φοιτήτρια στο δεύτερο έτος στο τμήμα της Οπτικής Οπτομετρίας και κατάγεται απο την Αθήνα. Εμείς απο την μεριά μας της ευχόμαστε να έχει πάντα επιτυχίες στην ζωή της όπως και σε όλους τους συμμετέχοντες επίσης.
Για την ιστορία η νικήτρια κέρδισε μία ρακέτα και ο δεύτερος ένα χρηματικό ποσό συμβολικά…
Συγχαρητήρια σε όλους όσους πήρανε μέρος, θα περιμένουμε με αγωνία ως την επόμενη φορά!!!

του:ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΨΑ