15.1 C
Aigio
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΕκλογέςΕκλογές 2014Επιστολή του Δημάρχου κ. Θεοδωρακόπουλου προς τον κ. Θανάση Παναγόπουλο σχετικά με...

Επιστολή του Δημάρχου κ. Θεοδωρακόπουλου προς τον κ. Θανάση Παναγόπουλο σχετικά με πρόσκληση σε δημόσιο διάλογο (debate)

dhmoti syspeirosh aigialeiasΘέλω να σε συγχαρώ για την επιτυχία σου κατά τον πρώτο γύρο των Δημοτικών Εκλογών.Πιστεύω όμως ότι το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών δεν έχει κριθεί ακόμη, κυρίως γιατί οι πολίτες αισθάνονται ότι δεν έχουν ενημερωθεί αρκετά για σοβαρά θέματα που τους απασχολούν.
Για το λόγο αυτό προτείνω μια δημόσια παράθεση απόψεων και θέσεων από μέρους μας, δηλαδή των διεκδικητών της Δημαρχίας, σε μορφή ζωντανού διαλόγου, debate όπως συνηθίζεται να λέγεται.
Μιας παράθεσης απόψεων σε δημόσιο χώρο (πχ. Δημοτικός Κινηματογράφος ΑΠΟΛΛΩΝ), με τη συμμετοχή και το συντονισμό δημοσιογράφων της περιοχής μας, αλλά κυρίως με τη δυνατότητα συμμετοχής οποιουδήποτε πολίτη.
Οι λεπτομέρειες διεξαγωγής ενός τέτοιου δημόσιου διαλόγου θα μπορούσαν να διευθετηθούν από εκπροσώπους των παρατάξεών μας.
Είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθείς σε αυτή τη δημόσια πρόσκληση για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των συμπολιτών μας, που θα τους βοηθήσει να επιλέξουν αυτόν που θα τους διοικήσει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τα επόμενα χρόνια.

Φιλικά,

Στάθης Θεοδωρακόπουλος
Δήμαρχος Αιγιάλειας

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular