dimotik sys

Ο κ. Μπάμπαλης Δημήτρης θα είναι υποψήφιος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Ενότητας Ακράτας. Είναι συνταξιούχος, πρώην Διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού στην ΕΒΟ Αιγίου. Είναι πτυχιούχος ΤΕΙ. Έχει διατελέσει Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Παραλίας Πλατάνου, κοινοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της Κοινότητας Παραλίας Πλατάνου ,καθώς και Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ακράτας. Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.

Η κ. Η κ. Νικολακοπούλου Αναστασία θα είναι υποψήφια στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Ενότητας Αιγίου. είναι ιατρός νευρολόγος, διδάκτωρ της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια γνωσιακής ψυχοθεραπείας και έχει διδάξει στα ΙΕΚ Αιγίου (τμήματα νοσηλευτικής) . Διατηρεί ιδιωτικό νευρολογικό ιατρείο στο Αίγιο, έχει διατελέσει θεράπων ιατρός στον ΟΑΕΕ, ιατρός εργασίας στην ΕΒΟ Αιγίου αι τα Αχαϊκά Πλαστικά, ελεγκτής ιατρός του ΤΣΜΕΔΕ Πατρών, και θεράπων ιατρός στον ΕΟΠΠΥ Αιγίου.
Με τα δημοτικά πράγματα ασχολήθηκε για πρώτη φορά το 2002 σαν υποψήφια σύμβουλος με το συνδυασμό του Στάθη Θεοδωρακόπουλου.