ilio fotrisiΜε το νέο gadget που σας προσφέρει σε πολύ χαμηλή τιμή το afasia.gr, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον για το ενδεχόμενο το κινητό να «μείνει» από μπαταρία.

Το Window Solar Charger αποτελεί ένα επαναστατικό προϊόν, φιλικό προς το περιβάλλον, που φορτίζει όλα τα κινητά εντός 2-3 ωρών! Πρόκειται για έναν φορτιστή που χρησιμοποιεί τη… δωρεάν και άφθονη ηλιακή ενέργεια και φροντίζει ώστε να έχετε πάντα φορτισμένο κινητό!

Εκτός από κινητά μπορεί να φορτίσει μία ευρεία γκάμα συσκευών όπως tablets, iPhones, GPS, mp3.

Τέρμα πια οι φωτογραφίες που δεν τραβήχτηκαν ποτέ, οι τηλεφωνικές συνομιλίες που κόπηκαν στη μέση, τα τραγούδια που σταμάτησαν πριν το ρεφρέν και οι ταινίες που δεν έφτασαν ποτέ στους τίτλους τέλους!

Ο τρόπος λειτουργίας του είναι εξαιρετικά απλός. Αρχικά τον τοποθετείτε σε οποιοδήποτε μέρος υπάρχει ήλιος. Χάρη στην ειδική βεντούζα μπορεί να κολλήσει και σε οποιοδήποτε παράθυρο στο σπίτι, στο αυτοκίνητο ακόμα και στο αεροπλάνο! Στη συνέχεια συνδέετε τη συσκευή σας με καλώδιο πάνω στο φορτιστή και… αυτό ήταν! Η ενσωματωμένη μπαταρία του φορτιστή φορτίζει με ηλιακή ενέργεια η οποία μεταφέρεται στη συνδεδεμένη συσκευή. Ακόμα όμως και αν δεν έχετε κάποια συνδεδεμένη συσκευή, η ενέργεια μπορεί και αποθηκεύεται στο φορτιστή, ώστε αν τελειώσει η μπαταρία του κινητού σας ή του tablet να έχετε άμεσα μία πηγή ενέργειας.

Όσο για την τιμή του, αυτή είναι τόσο ελκυστική που μας «προκαλεί» να το αγοράσουμε: Στοιχίζει μόλις 29 ευρώ!

πηγη: zougla.gr