politistiko kentro aigiouΗ Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) διοργανώνει την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 17:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου (Παλαιό Νοσοκομείο), Ν. Πλαστήρα 19 & Κανελλοπούλου, ενημερωτική ημερίδα για το σχέδιο «ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ» που απευθύνεται σε ανέργους και αγρότες στους Δήμους Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.

Οι άνεργοι και οι αγρότες που θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν στο σχέδιο θα επωφεληθούν από δράσεις ενημέρωσης, κατάρτισης, επιμόρφωσης, δικτύωσης και συμβουλευτικής υποστήριξης με στόχο την προετοιμασία τους με τα κατάλληλα εφόδια για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Το σχέδιο υλοποιείται από την «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ – ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» («AGROMOTION») στην οποία συμμετέχει και η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., και εντάσσεται στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και συγκεκριμένα στη δράση «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένων στις ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας» (ΤΟΠΣΑ) με συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.