Επίσκεψη 4ο Γυμνάσιο ΑιγίουΜε επισκέψεις στο 3ο και 4ο Γυμνάσιο Αιγίου ξεκίνησε τις επισκέψεις του σε σχολικές μονάδες της Αιγιάλειας, ο νέος Πρόεδρος της “Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης” του Δήμου Αιγιάλειας Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος , επιχειρώντας -εν μέσω θέρους και πριν καν ανοίξουν τα σχολεία – να αποκομίσει δική του εικόνα για την κατάσταση των τοπικών σχολικών κοινοτήτων και να ενεργήσει στο μέτρο του δυνατού, για μια έναρξη σχολικής χρονιάς με καλύτερους οιωνούς, πάντα βάσει αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων της Επιτροπής.
Στο 3ο Γυμνάσιο Αιγίου ο Πρόεδρος της “Σχολικής Επιτροπής” ξεναγήθηκε στους εσωτερικούς κι εξωτερικούς χώρους από τον Διευθυντή του κ. Κώστα Αργυριάδη κι ενημερώθηκε λεπτομερώς για τις ανάγκες του σχολείου που αφορούν κυρίως σε τεχνολογικό εξοπλισμό (Η/Υ και Τηλεόραση), την επικάλυψη ανενεργούς βόθρου στο προαύλιο χώρο, την Ασφάλεια χώρων, την ρύθμιση χρεών προς τη Δ.Ε.Υ.Α και την ανάπτυξη πρασίνου από το Δήμο. Ο κ.Τριανταφυλλόπουλος δεσμεύτηκε να ενεργήσει άμεσα και ν’ανακοινώσει τις πρωτοβουλίες του επ’ αυτών πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Στο 4ο Γυμνάσιο Αιγίου, ο Πρόεδρος της “Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης” ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του κ. Πέτρο Μπετράν για τις προτεραιότητες του σχολείου, διαπιστώνοντας σημαντικές ελλείψεις και απαιτούμενα έργα, ιδιαιτέρως στο καλλωπισμό και την καθαριότητα του εξωτερικού χώρου, την τοιχοποιία, την συντήρηση της περίφραξης του σχολείου, την απόκτηση σημαντικού τεχνολογικού εξοπλισμού προς ενίσχυση του τρόπου διδασκαλίας, εσωτερικές επιδιορθώσεις, παρεμβάσεις στεγανότητας του κτιρίου κ.ά. Κι εκεί ο κ. Τριανταφυλλόπουλος ανέλαβε τη δέσμευση να ενεργήσει άμεσα αλλά και σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες του Δήμου.
Την προσεχή Πέμπτη 22 Αυγούστου, ο Πρόεδρος της “Σχολικής Επιτροπής Δ.Ε” Αιγιάλειας, έχει προγραμματίσει ανάλογες επισκέψεις συνεργασίας στο 1ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο Αιγίου.