DHM TRIΜε αφορμή τις δηλώσεις του Βουλευτή της Ν.Δ Μάκη Βορίδη κι όσες άλλες επακολούθησαν αυτών, για τις “βαρύτατες ευθύνες του Ανδρέα Παπανδρέου στην καταστροφική πορεία της Ελλάδας”, ο Υπ.Βουλευτής Αχαΐας ΝΔ, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ερωτηθείς από Μ.Μ.Ε, έκανε το πιο κάτω σχόλιο:

“Ο Πρωθυπουργός της χώρας και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μόλις προ ημερών απηύθυνε παλλαϊκό προσκλητήριο για ενότητα όλων των Ελλήνων, ανεξαρτήτως ιδεολογίας και κομματικών προελεύσεων. Λίγες μέρες νωρίτερα, η χώρα απέφυγε τις πρόωρες εκλογές και την μετέπειτα βέβαιη ακυβερνησία, με την αναγκαστική – πολιτικά – συγκυβέρνηση Ν.Δ και ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Είναι γνωστό πως κι ο Αν.Παπανδρέου κι ο Κ.Σημίτης, ιδίως όμως ο – εξαφανισμένος πλέον σήμερα Βουλευτής Αχαΐας – Γ. Παπανδρέου, οδήγησαν τη χώρα στο – άνευ όρων – εγκληματικό μνημόνιο και στον πραγματικό εφιάλτη που βιώνουμε σήμερα,ως Έλληνες.
Όσο και αν λάθη και παραλείψεις των Κυβερνήσεων της Ν.Δ δεν πρέπει να παραβλέπονται, αλλά σίγουρα δεν συγκρίνονται με την καταστροφική “πράσινη” 20ετία, μάλλον κάποιοι λάθος θα κατάλαβαν!
Ποιος είπε δηλαδή, ότι η σημερινή πανεθνική ανάγκη ενότητας σημαίνει και “πολιτική αμνηστία” ή επειδή – εξ’ανάγκης – συγκυβερνάμε με το ΠΑ.ΣΟ.Κ πάθαμε και…”πολιτική αμνησία”;