ΝΕΑ ΦΩΤΟΦΡΑΦΙΑΗ ΕΛΑΣΣΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ…ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
Με αφορμή την απολογιστική Συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Αιγιάλειας
κ.Στάθη Θεοδωρακόπουλου για την μέχρι σήμερα δημοτική του θητεία, ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε το πιο κάτω σχόλιο:

“Η προσπάθεια που καταβάλλει η δημοτική αρχή της Αιγιάλειας,ιδιαιτέρως στον τομέα των οικονομικών του δήμου και στην απεμπλοκή έργων υποδομής αλλά και διατήρησης δημόσιων θυλάκων του τόπου είναι ευδιάκριτη!
Η καθυστέρηση,στη διευθέτηση,πολλών και καθημερινών θεμάτων της περιοχής,στα δυόμιση αυτά χρόνια,επίσης ευδιάκριτη!
Η “Αιγιοκεντρική” αντίληψη του κ. Δημάρχου, σε βάρος των τέως γειτονικών Δήμων, κάτι παραπάνω από ευδιάκριτη!
Η έλλειψη συνεννόησης και συχνά-πυκνά συνοχής της Δημοτικής του Ομάδας,σε σημείο τέτοιο που κάποιοι να μην λένε ούτε “καλημέρα” μεταξύ τους, παραλλήλως είναι πολιτικά..ευδιάκριτη!
Η εσκεμμένη απουσία λόγου στη συμβολή της αντιπολίτευσης,σε πολλά μικρά και μεγάλα ζητήματα του δήμου…”μικρόψυχα” ευδιάκριτη!
Η ωμή παραδοχή της μετεκλογικής “κωλοτούμπας” του Δημάρχου για την κατασκευή του “Χ.Υ.Τ.Α Παπανικολού”…και με το παραπάνω πλέον ευδιάκριτη!
Η παντελής έλλειψη αναφοράς στην Τουριστική προβολή και αξιοποίηση της περιοχής -παρότι ο πρώτος και κύριος πυλώνας ανάπτυξής της…έκανε την κενότητα της δημοτικής πολιτικής στον τομέα αυτό…”εκκωφαντικά” ευδιάκριτη!
Τέλος, η επιθυμία του να είναι εκ νέου Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας το 2014, λόγω του εμφανούς άγχους της επανεκλογής του, κάνει την υπερβολική ωραιοποίηση των δημοτικών πραγμάτων,προκλητικά ευδιάκριτη!
Τον καλούμε, με μόνιμο – εκ μέρους μας – πνεύμα σύμπνοιας και αγαστής συνεργασίας,να παραμείνει προσηλωμένος στα εκατοντάδες ανεπίλυτα θέματα και αδιέξοδα, τοπικών κοινωνιών και συμπολιτών.Η πολιτική του τακτική και φρασεολογία, η οποία και καθίσταται πολύ πρόωρα “προεκλογική”, του στυλ …”πετάω στα σύννεφα”…μας είναι ανούσια ευδιάκριτη!
Μια “προσγείωση” λοιπόν του κ. Δημάρχου και των συνεργατών του στη σκληρή πραγματικότητα της πολύπαθης Αιγιάλειας θα περιμένουμε, ως αντιπολίτευση, να γίνει αναγκαίως…ευδιάκριτη!