kapa 7Ύστερα από την πρεμιέρα τους την περασμένη εβδομάδα, οι Εθελοντικές Αποστολές ΚΑ.Π.Α. (Καθαρές Παραλίες Αιγιάλειας) επανέρχονται με νέο κάλεσμα εθελοντών, αυτή τη φορά την Κυριακή 16 Ιουνίου από τις 10 το πρωί με σημείο συνάντησης την περιοχή κάτω από την Παναγία Τρυπητή. Με σύνθημα «Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα» συνεχίζουν τη δράση τους οι εθελοντές ΚΑ.Π.Α. στην παραλία Αιγίου.

Σύμφωνα με τις Εθελοντικές Δράσεις ΚΑ.Π.Α. (ΚΑθαρές Παραλίες Αιγιάλειας) η παραλιακή ζώνη της Αιγιάλειας αποτελεί τον φυσικό πλούτο της περιοχής ιδιαίτερα την περίοδο του καλοκαιριού καθώς είναι τόπος αναψυχής των δημοτών αλλά και αγαπημένος τουριστικός προορισμός. Η καθαριότητα σε κάθε τόπο είναι βασική προϋπόθεση και σημαντικός παράγοντας για την ανάπτυξή του. Δείχνει κοινωνική συνείδηση, ανθρωπιά, αγάπη και σεβασμό στον συνάνθρωπο και το περιβάλλον. Δίνει αξία στον τόπο και γενικά είναι δείγμα πολιτισμού. Διότι απλούστατα αυτό που μας περιβάλλει είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει. Γιατί «καθαρή παραλία σημαίνει όμορφη πόλη»

Φορείς που στηρίζουν εμπράκτως τις δράσεις ΚΑ.Π.Α. είναι το ΑΓΑΦΡΟΝ (ΑΓΑπώ & ΦΡΟΝτίζω – Εθελοντικές Δράσεις Δήμου Αιγιάλειας), η Παναιγιάλεια Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση, ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιάλειας καθώς και οι υπηρεσίες του Δήμου Αιγιάλειας.