xoreftikos 2013Με απεριόριστες δυνατότητες κάλυψης οποιουδήποτε θέματος σχετικά με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών, αφού έχει πολλά τμήματα που μπορούν να ανταποκριθούν σε προσκλήσεις χωρίς μάλιστα καμία οικονομική επιβάρυνση για τους διοργανωτές, έχει αποδεχθεί και θα παρουσιάσει πρόγραμμα χορών 4 συνεχόμενες ημέρες ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου. Συγκεκριμένα θα εμφανισθεί :
1. Παρασκευή 21 Ιουνίου στο παραθεριστικό Κέντρο του ΟΠΑΚΕ – ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου. Θα χορέψουν 3 τμήματα Στεριανών, Ποντιακών και Θρακιώτικων χορών, με συνολικά 40 χορευτές.
2. Σάββατο 22 Ιουνίου στο Long Beach στην παραλία Λόγγου, στην συνάντηση μετά 50 χρόνια των τελειοφοίτων του 1963. Θα παρουσιάσουν πρόγραμμα 10 Στεριανοί.
3. Κυριακή 23 Ιουνίου στις Αιγές ( Βλοβοκά ) της Πεντηκοστής, μετά την εκκλησία νεαροί 21 < Θρακιώτες > θα παρουσιάσουν χορούς Αν. Ρωμυλίας και Δυτ. Θράκης.
4. Δευτέρα 24 Ιουνίου του Αγίου Πνεύματος στην λήξη των Κατηχητικών Σχολείων νεαροί 4ου έτους θα παρουσιάσουν χορούς από όλη την Ελλάδα.
Βέβαια δεν τελειώνει εδώ η δραστηριότητα του Ομίλου. Θα ακολουθήσει η παρουσία του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου στην Σαντορίνη, το ωραιότερο ίσως Ελληνικό νησί 5 – 8 Ιουλίου και έπεται συνέχεια, με τις εκδηλώσεις εορτασμού 35ετίας και άλλες παρουσίες που θα ανακοινωθούν αργότερα. Σημειώνουμε εδώ, ότι η πρόταση για Σαντορίνη έγινε, μετά την εντυπωσιακή παράσταση του Χορευτικού τις Αποκριές στην Σύρο.