Φωτο νεα 1“Ευφάνταστα σενάρια τα περί συμμετοχής Τριανταφυλλόπουλου στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Αιγιάλειας”!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ …AKΑΙΡΕΣ “ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΕΣ” ΣΥΖΗΤΗΣEΙΣΜε αφορμή σημερινό(10/6) δημοσίευμα της Εφημερίδας “Πρώτη της Αιγιάλειας”, στο οποίο – για πολλοστή φορά – αναφέρεται σε “συμμετοχή” του Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Αιγιάλεια-Νέα Εποχή” Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου, στο ψηφοδέλτιο του νυν Δημάρχου Αιγιάλειας Στάθη Θεοδωρακόπουλου κατά τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές, είναι πλέον απαραίτητο ν’ αποσαφηνιστούν τα εξής:

“Ο Αρχηγός της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος – όπως ξεκαθάρισε και σε προ ημερών τηλεοπτική του συνέντευξη – δεν προτίθεται ως φυσικό πρόσωπο να είναι (το 2014) εκ νέου Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας, αφού κάτι τέτοιο δεν συμπεριλαμβάνεται στα προσεχή του πολιτικά του πλάνα.
Αυτό δεν μπορεί να ερμηνεύεται από κανέναν αυθαίρετα, ούτε ως κίνηση στήριξης της νέας προσεχούς υποψηφιότητας του σημερινού Δημάρχου – αφού κάτι τέτοιο θα κριθεί συλλογικά ενδεχομένως από τα αιρετά και μη στελέχη του Δημοτικού Συνδυασμού, όταν θεωρηθεί κατάλληλος ο χρόνος και για κανέναν λόγο άκαιρα κι εσπευσμένα – πολύ δε περισσότερο όμως επουδενί, δεν υφίσταται θέμα συμμετοχής του ιδίου του κ.Τριανταφυλλόπουλου στο ψηφοδέλτιο του κ. Θεοδωρακόπουλου! Ένα τέτοιο σενάριο, μόνο ευφάνταστο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί!
Για ακόμα μία φορά υπογραμμίζεται,πως η ηγεσία αλλά και τα Μέλη της Δημοτικής Παράταξης “Αιγιάλεια- Νέα Εποχή”, αυτήν την περίοδο ασχολούνται με υπευθυνότητα για την όσο το δυνατόν καλύτερη εκπροσώπηση του 15% των πολιτών της περιοχής που τους έδωσε εντολή συμμετοχής στα κοινά το 2010, στηρίζει τη Δημοτική Αρχή στα σωστά και την αντιπολιτεύεται “αλύπητα” στα “κακώς κείμενά” της, με επιχειρήματα και αντιπροτάσεις.
Κάθε λοιπόν βιαστική αναφορά σχετική με τη στάση του Επικεφαλής της, αλλά και στελεχών της, στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές, είναι σήμερα άνευ ουσίας και πρόχειρη…”καφενειακού” δε και μόνο επιπέδου”!