limeniko tameioΕκ μέρους του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι για την άσκηση υπαίθριου στάσιμου εμπορίου στη χερσαία ζώνη λιμένα Αιγίου τους θερινούς μήνες, για μία θέση 4 τ.μ., για την πώληση καλαμποκιού-ποπ κορν και ζαχαρωδών προϊόντων (λουκουμάδες), κάτω από το Παλαιό Λιμεναρχείο μπροστά από την μικρή πλατεία της λιμενικής ζώνης, να καταθέσουν αιτήσεις μέχρι την Τετάρτη 28/05/2014 στην υπηρεσία του Λιμενικού Ταμείου (οδός Ψαρρών 2, κεντρικό λιμάνι Αιγίου, τηλ.: 26910-21522) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, προκειμένου αυτές να αξιολογηθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Υποβαλλόμενα δικαιολογητικά με την αίτηση:
1. Δύο πρόσφατες φωτογραφίες.
2. Υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερόμενου η οποία θα αναφέρει ότι ο ενδιαφερόμενος:
– δεν κατέχει άδεια λαϊκής ή δημοτικής αγοράς,
– είναι φυσικό πρόσωπο,
– είναι άνεργος και δεν συνδέεται ο ίδιος ούτε ο ή η σύζυγος ή τα προστατευόμενα τέκνα αυτών, με οποιαδήποτε σχέση, με οργανωμένη ομοειδή ή παρεμφερή επιχείρηση, σχετική με το αντικείμενο της υπαίθριας δραστηριότητας αυτών.
3. Φωτοαντίγραφο του τελευταίου εκκαθαριστικού σημειώματος φόρου εισοδήματος.
4. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του δελτίου της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του.
5. Απόσπασμα ποινικού μητρώου πρόσφατης έκδοσης (όχι πέραν του τριμήνου).
6. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του βιβλιαρίου υγείας και βεβαίωση της αρμόδιας υγειονομικής υπηρεσίας.
7. Πιστοποιητικό από αρμόδια Υπηρεσία ή Φορέα από το οποίο αποδεικνύεται, κατά περίπτωση, ότι ο αιτών ανήκει σε μια από τις κατηγορίες προσώπων του δευτέρου εδαφίου της παραγράφου 9 του άρθρου 1 του ν.3377/2005.
8. Στην περίπτωση που είναι παραγωγός, απαιτείται αντίγραφο δήλωσης ενιαίας ενίσχυσης ή δήλωση καλλιέργειας στον ΕΛΓΑ.